Årsmöte fotoklubben 2019

Ölands Fotoklubbs årsmöte 2019. Foto: Staffan Arvegård

Ett 30-tal medlemmar hade samlats i Pingstkyrkan i Borgholm. Sedvanliga förhandlingar ägde rum där Heléne Jermer fortsätter som ordförande under 2019. Övriga styrelseledamöter kommer att under 2019 vara oförändrade.

Den nya hemsidan diskuterades och visades. Planen är att den kommer att släppas den 2 april 2019 vid ett klubbmöte.

Avslutningsvis överlämnade Heléne Jermer en liten present till Rut, Miriam, Lothar och Lasse Magnusson.

Innan bildvisningarna började intogs en läcker smörgåstårta med tillbehör.

Första visningen gjordes av Tommy och Ann-Marie Bjerlin. Deras bilder från en tågresa och vistelse i Narvik visade både landskap och blommor på ett inspirerande och vackert sätt.

Tommy Olsson presenterade Borgholmsbon Albin Petersson som var en välkänd mångsysslare i stan. Han hade ett stort fotointresse och Tommy har tagit del av hans album. Ett axplock visades på ett trevligt sätt där det verkligen fanns en del udda motiv.

Ölands Fotoklubb/Hans Larsson