Bläsinge hamn 2019-01-19

I strålande sol samlades ett 30-tal medlemmar från Ölands och Kalmar Fotoklubbar.

Verkligen roligt med ett så högt deltagarantal! Kreativiteten var stor och vi spred ut oss i omgivningarna. Några söderut mot sandstranden andra bland fiskekutters och bryggor. Ett strandnära tunt isbälte fanns och isklädda stenar.

Efter ett par timmar var vi alla fikasugna och denna intogs i skydd av de södra fiskebodarna. Där tog vi också den obligatoriska gruppbilden från marken och med Håkan Snälls drönare. En kort information följde av Heléne Jermer och Boppe Perhamn.

Nästa mål var Möckelmossen och knappt hälften följde med dit. En snål sydvästvind bidrog till att det inte var så behagligt som i Bläsinge. Ut mot mossen och den rena blanka isen passade några skridskoåkare på att öva sina färdigheter. Vid 2-tiden blev det dags för hemfärd.

En underbart härlig dag!

Bästa hälsningar,